Category: Новини PMP

Категория: Новини PMP

Ремонт на Двигатели Перкинс

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛИ ПЕРКИНС

Да бъдеш лидер във всяка индустрия се свежда до това да имаш правилните резервни части и инструменти. За да свършиш работата – и да гарантираш, че след извършване на ремонта или просто поставяне на нова резервна част, ще се гарантира подбрението на работата на двигателя Перкинс.

12 Съвета за Работа с Мини Багер

Мини багер е популярно допълнение към всеки парк от строителна техника и един от най-често отдавани под наем багери. Благодарение на гъвкавостта и лекотата на работа на машината мини багерите се използват на много строителни площадтки. По-долу сме включили обща информация за мини багер, както и няколко съвета как да работите с мини багер възможно най-ефективно и безопасно.

Продажба на Строителни Машини Онлайн за над 20 Милиона

Покупка на употребявана машина за минути

Мащабният търг за продажба на строителни машини, надмина 20 милиона евро само от продажби онлайн.

Дилърите на употребявани машини, беше насрочен за вторник (30 юни), който приключи с продажби на стойност 20 милиона долара, съобщава Дейвид Браун, член на изпълнителнителните директори в Партс Машинери Плюс.
„Това е една от онези огромни продажби, които могат да установят тенденциите в цените на оборудването за цялата година, а защо не и за следващата“, добавя той.

Строителството на Завод на Немската Компания WIK

Немската компания WIK открива работни места за 1000 човека в Македония

Започна строителството на завод за немската компания WIK в TIDZ Prilep за 1000 нови работни места, написа в Twitter президентът на VMRO-DPMNE Никола Груевски.

Коя държава от Бълагария или Македония  са по-интересни за инвестиции от външни компании. Защо в България не се строят фабрики от чужди инвеститори в по-малките насели области на страната?

Хидравлични Филтри за Багери

Как да знам КОГА да смените своите хидравлични филтри за багери

Ако сменяте хидравлични филтри на вашия багер, то трябва да замените на определени мото часове в сервиз или сами. Ако не сте сигурни, кога да смените хидравличня филтър, може да сменяте твърде рано, или твърде късно. Ако ги смените рано – преди да се изразходва целия им капацитет за задържане на мръсотия, вие губите пари за ненужни смяна на филтъра. Ако ги смените късно – след като филтърът премине на байпас, увеличаването на частиците в маслото тихо намалява експлоатационния живот на всеки компонент в хидравличната система – струва много повече в дългосрочен план.

Багер Товарач CASE Вече с Електрическо Задвижване

CASE пусна на пазара първия багер товарач с електрическо задвижване

На CONEXPO 2020, CASE Construction Equipment стартира първия изцяло електрически багер товарач CASE в строителната индустрия. Концепцията 580 EV (Electric Vehicle), наречена Project Zeus, предлага същата мощност и производителност като багер товарач CASE с дизелов двигател, но с нулеви емисии и значително намалени експлоатационни разходи. Две машини вече са продадени на базирани в САЩ комунални компании, като концепцията е планирана да остане изключителна за северноамериканския пазар.

Комбиниран Багер Товарач JCB 3CX

Комбиниран багер товарач JCB 3CX е багер-товарача номер едно в света (заедно с JCB 4CX). Моделът 3CX е разработен като част от програмата JCB Efficient Design.
Добрата ефективност на тази машина и ниските експлоатационни разходи спомагат да се справят с високите цени на горивата и опазването на околната среда. Най-просто казано, модерната технология дава възможност на комбиниран багер товарач JCB 3CX да използва всяка капка гориво с максимална ефективност.

Поддръжка на Багери – Съвети от ПМП

Поддръжка на Багери – Ежедневната поддръжка на багери и товарачи е това, което бихте могли да наречете „изпипване на дребните неща“.
Може да доведе до големи резултати в поддържането на вашия верижен багер, както на самата работа, така и за увеличаване на производителността. По-долу сме направли списък с нещата, които трябва да вземете предвид, за да поддържате багера си, за да работи с пълния си капацитет и да увеличите живота на машината.

Резервни Части за Катерпилар

ПМП – Доставчик на резервни части за Катерпилар

Партс Машинери Плюс предлага над 300 000 резервни части за Катерпилар машини на най-добрите цени. Всички клиенти на ПМП  знаят, че сме сигурен и надежден партньор за доставката на резервни части за строителните машини CAT.

ПМП – разолага с нов склад в България и сме готови да помогнем и доставим резервни части на всеки клиент, който разполага с строителни машини Катерпилар.
Ние предлагаме резервни части директно от произовидителите на вериги, двигатели, редуктори, стъкла за кабини, хидравлични помпи и всички компоненти във всички модели на Катерпилар машини.

Резервни Части за CAT & KOMATSU

ПМП – Световен доставчик на резервни части за CAT & KOMATSU

Всеки избор, който правите за резервни части за CAT, има множество въздействия. В Parts Machinery Plus знаем, че вашият бизнес изисква повече от качествени резервни части. Ето защо можете да разчитате на нашите резервни части за CAT и KOMATSU. Ние ви предлагаме допълнителните ресурси, обхват и ноу-хау, които ще добавят стойност за вашата работа и ще допринесат за вашия успех.

Нашият фокус е да предоставим на клиентите висококачествени резервни части за строителни машини на изгодна цена. Въпрек, че PMP са специализирани в CAT®, Komatsu®, JCB® и Volvo® , ние разполагаме и с голямата наличност от резервни части и за други популярни строителни машини и минно оборудване.