Ремонт на Двигатели Перкинс

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛИ ПЕРКИНС

Да бъдеш лидер във всяка индустрия се свежда до това да имаш правилните резервни части и инструменти. За да свършиш работата – и да гарантираш, че след извършване на ремонта или просто поставяне на нова резервна част, ще се гарантира подбрението на работата на двигателя Перкинс.

За много бизнеси в индустрии като строителството, озеленяването и селското стопанство сред най-важните им инструменти са багерите, тракторите, генераторите оборудване с мощни двигатели на Perkins в тях. Докато двигателите, които Perkins произвежда, са сред най-добрите в индустрията, както всяко друго механично оборудване, те в крайна сметка ще се износят и ще се нуждаят от ремонт и поддръжка.

Ние от Партс Машинери разбираме важността на вашите машини и оборудване с двигател Перкинс. Без значение в коя индустрия изповате вашата машина или генератор, вие разчитате на вашите двигатели на Perkins да продължат да работят толкова усърдно и толкова дълго, колкото и вие. Като сервизно сертифицирано място, нашите експертни техници и сервизни специалисти могат да ви помогнат да продължите с поддръжка, подмяна на части или ремонти на вашия двигател Perkins. Ние не само можем да ви предоставим най-доброто обслужване навсякъде.

Ние сме специализирани в почти всяко индустриално приложение, което можете да си представите, а нашият магазин в София Околовръстен Път 454Б, в който разполагаме с всички резервни части и диагностично оборудване, необходими за бърза и точна оценка на вашите нужди. Ако не можете да стигнете до нас, ние можем да се свържем с вас с поддръжка и сервиз на ваш адрес или в обекта, в който работи машината.
Ето как се ангажираме да ви предоставим възможно най-добрата услуга и да сведем до минимум престоя на вашата машина.
Ние от ПМП имаме опит, оборудване и резервни части за двигателите Перкинс, за да поддържаме двигателя възможно най-дълго.

Вече имаме изграден уебсайт чрез който можете да намерите правилната резервна част Перкинс и да поръчате дори Online.
Към Оналйн Магазина Perkins 

Свържете се с нас за да заявите ремонт или резервни части за двигател Perkins.
Контакт с нас