Caterpillar и John Deere, как работят по-време на коронавируса
caterpillar

Caterpillar по-време на пандемия: Докато обединените автомобилни фабрики на автомобилни производители в Детройт са били бездействени от пандемията на корона вирус, производителите на селскостопанска и строителна техника John Deere и Caterpillar спечелиха подкрепата на Обединените автомобилни работници и други профсъюзи, които да управляват съоръженията си по време на пандемията.

Актуализиране на приходите на Катерпилар, производителя на строителни машини, тъй като коронавирусът крие икономически поражения

Caterpillar Inc отчете по-голям от очакваното спад на печалбите през първото тримесечие, като продажбите паднаха във всички региони и всички основни бизнес сегменти, тъй като пандемията на коронавирус опустоши икономиките по света. Производителят на тежко оборудване, базиран в Илинойс, в Deerfield, считан за звънец за икономическа активност, заяви, че финансовата криза на здравната криза през тримесечието до юни ще бъде по-лоша от предходното тримесечие.

От компанията, производители на строителни машини казаха, че въздействието на пандемията е станало значително по-тежко и хаотично от предвиденото

Тримесечната печалба на Caterpillar намалява с 46% при отпадане на коронавирус

Caterpillar Inc във вторник отчете 46% годишен спад на тримесечните приходи, пострадали от смущения в бизнеса, причинени от пандемията на коронавирус.

Caterpillar търси свеж заем от 3 млрд. Долара за повишаване на ликвидността

9 април Caterpillar Inc води преговори с банки за свеж реванширащ кредит за девет месеца на стойност 3 милиарда долара, съобщи човек, запознат с въпроса в четвъртък.

Caterpillar търси 3 млрд. Долара заем от банки за увеличаване на ликвидността

Катерпилар води преговори с банки за събиране на ново деветмесечно револвиращо кредитно улеснение на стойност 3 милиарда долара, съобщи Bloomberg в четвъртък, позовавайки се на хора, запознати с въпроса.

Катерпилар удържа увеличения на заплатите за справяне с отпадания от пандемия

От Катерпилар заявиха, че ще задържи годишните увеличения на заплатите за висшите ръководители, мениджърите и служителите на заплати, за да се ограничат разходите поради въздействието на коронавирусната епидемия върху нейния бизнес.