Продажба на Строителни Машини Онлайн за над 20 Милиона
строителни машини

Покупка на употребявана машина за минути

Мащабният търг за продажба на строителни машини, надмина 20 милиона евро само от продажби онлайн.

Дилърите на употребявани машини, беше насрочен за вторник (30 юни), който приключи с продажби на стойност 20 милиона долара, съобщава Дейвид Браун, член на изпълнителнителните директори в Партс Машинери Плюс.
„Това е една от онези огромни продажби, които могат да установят тенденциите в цените на оборудването за цялата година, а защо не и за следващата“, добавя той.

Оналйн Продажбите на Сторителни Машини ли е бъдещето…

Партс Машинери Плюс, подобно на повечето аукционни услуги за машини, разви продажбите на строителни машини онлайн с появата на кризата COVID-19 през март. И макар, че някои търгове сега се провеждат лично (с участници в търга на сайта за търг), Браун отбелязва, че решението да отидете само в интернет отразява тенденцията към интернет търговете да преобладават в продажбата на машини онлайн.

Търговете онлайн са станали толкова популярни сред строителни компании, дилъри на строителни машини, земеделските производители, че продажбите в личен план ще бъдат голяма рядкост в бъдеще. Купувачите не трябва да пътуват и да стоят по цял ден. Те могат да закупят употребявана строителна или друга машина, директно от офиса, колата или кабината на багера или трактора с помощта на телефон или да се свържат с наш представител, за да ги насочи към още по-добър и правилен избор.

Партс Машинери Плюс е глобален доставчик на употребявани машини

Всички машини, които Партс Машинери Плюс предлага са преминали през всички технически инспекции.
Поръчайте употребвани строителни машини от ПМП и спестете, време, пари и нерви.

Разгледайте нашите предложения за употребявани строителни машини тук

Ако търсите употребявана строителна, аграрна техника, складова техника или камион, то се свържете с колегите ни от отдел „Употребявани машини“. Ще получите най-добрата оферта в най-кратък срок.

 

Отдел Употребявани Машини

ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
(+359) 089 501 9199
machine@pmp.bg

Отдел Логистика и Доставки

ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
(+359) 089 302 1828
logistic@pmp.bg