Резервни Части за Двигатели CUMMINS

Нови алтернативни и оригинални резервни части за CUMMINS

Резервни части за двигатели Cummins са нашата специалност в продължение на много години. Ние можем да ви предложим двигателни части за стари и нови модели. Имаме на склад турбокомпресори и интеркулери  Cummins, охлаждащи системи Cummins, електрически системи Cummins, както и филтри за двигатели Cummins. Разполагаме и с: горивни системи Cummins, гарнитури за двигатели Cummins, цилиндри и цилиндрични блокове Cummins, както и компоненти и аксесоари Cummins

Също Cummins цилиндрични глави, Cummins блокове, Cummins колянови валове, бутала, пръстени, повдигателни пръти, биели и  лагери, гарнитури, маслени помпи, водни помпи и т.н.

Ще ви обслужим бързо и приятелски. Ще получите професионалните ни услуги на конкурентни цени, за да сте доволни, ние ще  поддържаме машините, от които зависи бизнеса ви. Присъединете се към хилядите доволни клиенти, които ни използват – обадете ни се сега или ни пишете на имейл. Ние сме тук, за да помогнем!

Разполагаме с големи наличности на бутала, ризи, гарнитури, стартери и всички резервни части за двигатели CUMMINS

Свържете се с нас за допълнителна информация.

турбо за къминс
ТУРБОКОМПРЕСОРИ И ИНТЕРКУЛЕРИ
Въздушни системи, турбокомпресор, комбиниран с интеркулер, въздушни охладители
радиатор за къминс
ОХЛАЖДАЩИ СИСТЕМИ CUMMINS
релефни клапани за охлаждаща течност CUMMINS, радиаторни системи CUMMINS, водни помпи
датчик за Къминс
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СИСТЕМИ CUMMINS
алтернатори, свещи, стартери, Електронни модули за управление на CUMMINS, сензори
филтри за багери Либхер
ФИЛТРИ ЗА ДВИГАТЕЛИ CUMMINS
въздушни филтри CUMMINS, маслени филтри CUMMINS, CUMMINS сервизни комплекти, горивни филтри
горивна помпа Къминс
ГОРИВНИ СИСТЕМИ CUMMINS
горивни помпи CUMMINS, CUMMINSинжектори и дюзи, повдигаща помпа CUMMINS, въздушен клапан за гориво CUMMINS
Гарнитури за двигател Къминс
ГАРНИТУРИ ЗА ДВИГАТЕЛИ CUMMINS
комплекти гарнитури за двигатели, гарнитури за глава, гарнитура за турбокомпресор, гарнитури и уплътнения за двигатели CUMMINS
глава за двигател Къминс
ЦИЛИНДРИ И ЦИЛИНДРИЧНИ БЛОКОВЕ CUMMINS
цилиндрични глави, маховици, цилиндрични блокове, спомагателни задвижвания, двигатели и блокове
резервни части Къминс
КОМПОНЕНТИ И АКСЕСОАРИ CUMMINS
радиаторни и маслени капачки, тапи, запушалките за изтичане на вода CUMMINS, дръжки и др. аксесоари за дълъг живот на двигателя

ПМП – ДОСТАВЧИК НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ CUMMINS

Очакваме ви, за да ви помогнем да възстановите двигателя си. Ако имате нужда да  поговорите с някой от нашите експерти, моля, обадете ни се или ни изпратете имейл. Оставаме на разположение при възникнали въпроси.

свържете се с нас и получете оферта за резервни части CUMMINS

поръчай резервни части за двигатели CUMMINS от Партс Машинери Плюс на отлични цени и експресни доставки до ваш адрес.

Поръчайте резервни части за двигатели Cummins чрез ПМП – Партс Машинери Плюс

В ПМП – Партс Машинери Плюс поддържаме и ремонтираме двигатели Cummins. Имаме знанията и експертния опит, необходими ни за работа с двигатели на Cummins. Нашите техници имат дългогодишен опит с тази марка. В допълнение имаме и голям избор от резервни части и аксесоари за двигатели Cummins. Искате да поръчате резервна част? Вижте списъците ни с резервни части по-горе.

Нашите предимства

Без значение от какво какво търсите, къде имате нужда да го получите или колко бързо се нуждаете от него, ние можем да го поръчаме за вас.  Нашите услуги, са отлични, за да отговорим на нуждите и желанията на всеки отделен клиент по иновативен начин.

Веднъж поръчана и готова за доставка, ПМП – Партс Машинери Плюс гарантира солидна и качествена опаковка на всички продукти. В зависимост от теглото, размерите, местоназначението и желаното време за доставка ние можем да ви предложи няколко опции за доставка. През всичките ни години в бизнеса изградихме здрави връзки с няколко транспортни компании. Въздушен превоз, морски превоз, сухопътен транспорт, експресна доставка или по куриер, можем да ви предложим всички опции за доставка.