Сервиз и Поддръжка

Нуждаете се от сервиз и поддръжка за вашата строителна техника?


Партс Машинери Плюс предлага сервизни услуги за всички строителни машини. Нашите сервизни специалисти разполагат с необходимите инструменти и сервизни програми за да остановят и отсранят проблема на вашия багер, товарач или друга строителна машина. Минимални експлоатационни разходи и всяка минута производство, която можете да получите. 
Партс Машинери Плюс има начини да ви помогне да подобрите всеки аспект от вашата работа, така че да можете да работите по-бързо и по-ефективно от всякога.

Провеждането на ефективна операция дава на вашия бизнес конкурентно предимство. Така че ние поставяме нашите експерти да работят за вас, за да предлагат съвети и информация как да.

Видеоклиповете и документацията по-долу ще гарантират, че вашето оборудване работи с максимална производителност, така че да сте готови за утре.

  • Сервизно облужване

  • Ремонт хидравлични системи

  • Ремонт двигатели

  • Ремонт диференциали

  • Ремонт редуктори

  • Ремонт трансмисии

  • Поставяне на стъкла

  • Масла и филтри

Качествени резервни части от ПМП

С десетилетия опит, придобит от продажбата на резервни части за строителни машини, резервните части, които произвеждаме или доставяме от заводите в Европа за най-популярните брандове строителни машини: Caterpillar, JCB, Hitachi, Liebherr, Hyundai, Case, New Holland, Komatsu, Bobcat и други също се разработват и тестват по целеви начин, за да се гарантира най-добрата защита за всички строителни машините и възможно най-висока ефективност при използване.

ПМП ви предлага качествени резервни части с пълна гаранция от 12 месеца за ефективни решения за целия живот на машината.

Обслужване

Поддръжка на нашите клиенти докрай

услуга 3

Партс Машинери Плюс се ангажираме да ви осигурим най-високата поддръжка, за да гарантираме, че ще се насладите на максималното ниво на използване и надеждност от вашето оборудване, което изисквате. Независимо дали вашата машина е ремонтирана в нашите работилници или на място, ние направихме значителна инвестиция в най-новите технологии, за да предоставим на нашите инженери експертна диагностика и специализирано оборудване, така че да сте сигурни, че нашата работа се извършва по най-висок стандарт и предприети възможно най-ефективно.

Пълен ремонт и поддръжка – За пълно спокойствие и пълна предвидимост на бюджета, Споразумението за ремонт и поддръжка е най-доброто решение. За фиксирана сума на месец, ние ще предприемем цялата редовна поддръжка и ще направим необходимите ремонти. Ще  предприемаме редовни посещения, за да гарантираме, че вашата машина остава в оптимално състояние, като предвиждаме каквито и да е действия, които трябва да се предприемат, за да се увеличи производителността и рентабилността. При големи колесни товарачи и багери вземането на проби от масло е включено като основна превантивна мярка, което ви позволява да увеличите максимално време на работа на машината. Можете също така да имате възможност да включите гуми, ходова част и приставки като част от пакета. Договорите за ремонт и поддръжка се предлагат за период до 5 години или 10 000 часа използване на машината – или по-дълги периоди при поискване.

обслужване

Споразумение за обслужване  – Споразумението за обслужване на ПМП ви позволява да планирате и управлявате бюджета си за поддръжка на машината, като гарантирате, че вашето устройство получава най-добрата налична поддръжка с добавена стойност поради пълната история на обслужване. Тези споразумения предлагат висока степен на гъвкавост: можете да създадете споразумение за услуга по време на покупката на машината или по всяко следващо място. Всички сервизни интервали са базирани на часове (например на всеки 500 часа или 6 месеца) и както при обслужването със сигурни цени се използват само оригинални смазки и филтри, както и инженери, обучени във фабриката, така че можете да бъдете уверени в максимизиране на производителността и производителността и рентабилност през целия период на собственост на машината.

Инженерите на ПМП са квалифицирани като „достатъчно компетентни“, за да извършат задълбочен преглед на вашата строителна машина. Можем да ви предоставим сертификат и писмен доклад, в който да се изтъкнат всички проблеми или допълнителна работа, необходима за привеждане на машината в безопасно работно състояние.

Работното време на нашия Сервизен отдел е:
Понеделник – Петък:  08.30 – 17.30
Събота: 09.00 – 12.00 часа

Ние също така предлагаме денонощна, спешна, извънработна услуга за извикване, (при заплащане на извикване), на телефон 02 469 1070.

За повече информация или ако искате да резервирате услуга, моля изпратете имейл на info@pmp.bg, обадете ни се на 02 469 1070 или на адрес ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София