Резервни Части Камиони

Резервни части за камиони и двигатели с най-добри цени и висок стандарт

ПМП – Партс Машинери Плюс е доставчик на Резервни части за камиони. Камионите са превозни средства, които са подложени на големи нива стрес. С тях ежедневно се пренасят тежки товари на дълги разстояния, което означава, че те непрекъснато пътуват. Поради тази причина резервните части и компонентите им трябва да се обслужват и подменят периодично на редовни интервали. Необходимо е да се заменят износените части на време, за да се избегнат дългите и скъпи прекъсвания, които от своя страна са причина за спирането им от движение.

Резервните части, които предлагаме са проектирани с оглед на издръжливостта, която е необходима, за да бъдат на ниво. Резервните части за камиони от ПМП – Партс Машинери Плюс са отличен избор. Предлагаме голямо разнообразие от марки, включително MAN, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, Scania, Renault и Iveco. Възможно е да направите запитване и за части за автобуси и ремаркета. 

Предлагаме богат асортимент от резервни части, включващи следните категории: части за управление и окачване, компоненти за спирачки, задвижваща система, съединител и компоненти за трансмисия, филтри, части за двигател. Части за кабината, електроника, датчици, сензори, светлини и др.

ПМП – Партс Пашинери Плюс снабдява своите клиенти с изключително здрави и качествени резервни части за камиони, произведени от надеждни партньори. Можем да се похвалим с разнообразна продуктова гама. Независимо дали компонентите са за кормилното управление и окачването, спирачките, амортисьорите, охлаждащите системи, филтрите, задвижването, електрониката или сензорите Партс Машинери Плюс е синоним на тествани резервни части с високо качество!

Резервни части SCANIA
Над 30 000 алтернативни и оригинални части за SCANIA.
Резервни части DAF
Над 20 000 алтернативни и оригинални части за DAF.
Резервни части VOLVO
Над 25 000 алтернативни и оригинални части за VOLVO.

Алтернативни и оригинални резервни части за SCANIA, Алтернативни и оригинални резервни части за DAF, Алтернативни и оригинални резервни части за VOLVO. Сервизни програми и бърз срок на доставка.

Резервни части IVECO
Над 35 000 алтернативни и оригинални части за IVECO.
Резервни части MERCEDES
Над 45 000 алтернативни и оригинални части за MERCEDES.
Резервни части RENAULT
Над 25 000 алтернативни и оригинални части за RENAULT.

Алтернативни и оригинални резервни части за IVECO, Алтернативни и оригинални резервни части за MERCEDES, Алтернативни и оригинални резервни части за RENAULT. Сервизни програми и бърз срок на доставка.

Направете запитване

Ако имате въпроси, свържете се с наш консултант

Резервни части за камиони на изключително добри цени.

Доставки, включена гаранция и качествено обслужване. Готови сме, да отговорим на нуждите ви.

Очакваме запитванията ви!