За Нас

Партс Машинери Плюс

ПМП – Партс Машинери Плюс е вашият надежден доставчик на качествени резервни части от Европейски, Американски и Японски производители на достъпни цени. Големи складови наличности, експресни доставки, персонално отношение и отлична комуникация. Знаем, че времето е ценно, затова когато поемем ангажимет го изпълняваме в срок!

Доставки

Разполагаме с голяма складова наличност в складовете ни в Европа. За удобство на нашите клиенти отворихме склад в България с голям запас от резервни части.

В случай, че нямаме наличност в склад София, можем да организираме доставка в рамките на 24 часа. Стандартните ни поръчки са с транзитно време от 7 дни.

Структурите ни са отлично организирани, логистиката ни е на ниво, а възможностите ни за доставки са неограничени.

Гарaнция

Всички резервни части, които ще закупите от нас са подкрепени с пълна гаранция.

Качеството е от изключително значение, затова следваме стриктно всички стандарти и не правим компромиси.

Предлагаме и употребявани машини с гаранция.

Всяка машина може да бъде транспортирана директно до ваш склад, без да губите време в организирането на транспорт.

За нас  дълготрайното партньорство с всеки клиент е изключително важно!

Добрите партньорства са гаранция за успех.

Разчитайте на нас да осигурим на време резервните части, от които се нуждаете на възможно най-добра цена!

нашата мисия

ПМП – Партс Машинери Плюс се фокусира вече 15 години в производството и доставката на резервни части за строителство, селскостопанска техника, складово оборудване и камиони.
Дългогодишният опит ни позволи да идентифицираме най-добрите производители на резервни части, както и да създадем собствено производство на голяма част от тях.
ПМП – Партс Машинери Плюс разполага и си партнира със заводи и складове в Европа и САЩ.
Поддържаме повече от 100 000 вида резервни части на склад, както и разпространяваме над 50 000 резервни части всеки ден.

ПМП – Партс Машинери Плюс разполага със складове и заводи за производство на резервни части в Англия, Испания, Полша и България.
Нашето мото е:
„Когато клиентът е доволен, и ние сме доволни!“
Бързата и навременна доставка е много важна част от бизнеса на всяка строителна компания, фермер, логистичен склад или транспортна компания.
Стремим се да доставяме резервни части за много марки машини възможно най-бързо, защото знаем колко важно е това.

100000

Голяма складова наличност

Налични Резервни Части в Европа

10000

Клиенти в Европа и Русия

Дългосрочни партньорства с хиляди клиенти в Европа и Русия

1000

Различни Видове Машини

Доставка на резервни части за най-добрите марки машини и техните многобройни модели

вашият универсален партньор за доставка на резервни части

Строителни машини
резервни части за строително оборудване
земеделска техника
резервни части за селскостопанска техника
Мотокари и газокари
Резервни части за складово и сервизно оборудване
Транспортна техника
резервни части за транспортни машини

Нашите Цели

Успехът на нашата компания ПМП – Партс Машинери Плюс се дължи на доволните ни клиенти. Ние осъзнаваме отговорността, която поемаме като доставчик на резервни части, защото всеки един сектор, който обслужваме е изключително сериозен. Последиците от некачествени резервни части, могат да причинят големи вреди. През годините успяхме да се наложим като доверен партньор на много компании, да се докажем на пазара и да станем синоним на отлично качество, отлични цени и отлично обслужване. Ние съществуваме благодарение на нашите партньорства.  Сътрудничим си с едни от най-големите производители в света, затова можем да ви дадем гаранция в качеството и най-добри цени. Нашите специалисти от отдел резервни части са технически обучени и могат да разберат от какво се нуждаете, след като ви изслушат. Всеки един от тях може да отговори компетентно на въпрос свързан с механизацията ви.

Разполагаме със специализирани софтуери за резервни части, с които можем да идентифицираме това, което ви е необходимо. Свързани сме онлайн със складовете ни в Европа, което ни дава възможност да проследим за наличност, в случай че има изчерпване на частите в склад София.  В ПМП – партс машинери плюс в реално време можем да наблюдаваме придвижването на частите, ако са поръчани със самолет, което ни дава възможност да следим местоположението им и точното им време на пристигане на летище София. Нашите системи за работа са изпитани и възможността за допускане на пропуски е сведен до минимум. ПМП – Партс Машинери Плюс е винаги до вас!

Имате въпроси?

Ако има нещо, което искате да ни попитате, то не се колебайте да го направите!