Контакти

Винаги сме на Ваше разположение

Нашият екип е готов да ви съдейства в случай, че имате нужда от информация и ако търсите универсален Доставчик на Резервни Части.

Ако търсите Доставчик на Резервни Части за строителни, аграрни машини, складова техника или камиони, то се свържете с отдел „Резервни части“. Можете да го направите по телефон или чрез електронна поща. За най-качествено обслужване е добре, при осъществяването на първоначален контакт с нас да разполагате със сериен номер (шаси) на машината. Само по този начин ще получите точна оферта и ще предложим правилните резервни части.

Ако търсите употребявана строителна, аграрна техника, складова техника или камион, то се свържете с колегите ни от отдел „Употребявани машини“. Ще получите най-добрата оферта в най-кратък срок.

Ако искате да проверите къде се намира поръчката ви, то направете връзка с отдел „Логистика и Доставки“. Всяка заявка има уникален клиентски номер, с който следим за местонахождението й.

Офис София

ул. Околовръстен Път 454 Б
+359 893 030 007
info@pmp.bg

Офис Варна

ул. Александър Москов 10
+359 893 020 008
info@pmp.bg

Офис Пловдив

Републикански път 2 – 86
+359 884 778 007
info@pmp.bg

Отдел Резервни Части

ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
+359893030007
info@pmp.bg

Отдел Употребявани Машини

ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
info@pmp.bg

Отдел Логистика и Доставки

ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
info@pmp.bg

Допълнителна информация

Ако предпочитате да се свържем с вас, то попълнете формата ни за контакт.  Ще получите отговор на запитването си в най-кратък срок. Ако търсите да закупите резервни части, употребявана техника, имате препоръки или забележки, то ние сме готови да съдействаме. ПМП – Партс Машинери Плюс е вашият доставчик на резервни части. Необходимо е да попълните имената си, електронната си поща, темата, която ви интересува, както и да опишете в полето как можем да помогнем. Желателно е да посочите телефонен номер за връзка, за да ви потърсим при необходимост. Ние обработваме личните Ви данни, за да изпълняваме договорните и преддоговорни задължения. За осигуряване на адекватна защита на данните на компанията и своите клиенти, ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни. Всеки Потребител на сайта се ползва с всички права за защита на личните данни съгласно българското законодателство и правото на Европейския съюз. 

Партс Машинери Плюс е Универсалният Доставчик на Резервни Части за машини и оборудване!

„Сътрудничеството е ключова част от успеха на всяка организация, осъществявана чрез ясно дефинирана визия и мисия и основана на прозрачност и постоянна комуникация.“