Промоция

Промоция резервни части

Промоционални резервни части за всички наши клиенти на най-добри цени на място в офисите на ПМП – Партс Машинери Плюс. Разгледайте настоящите предложения в страницата ни и следете за актуални промоционални предложения за резервни части. Поинтересувайте се за текущи или бъдещи промоции, като се свържете с наш консултант по телефон или електронна поща. Стараем се да предлагаме най-търсените резервни части за различни машини, като сменяме периодично предложенията си. Съветваме да следите за сроковете на офертите ни, защото имат различна валидност. Ако искате да закупите резервна част, но срокът на промоцията е изтекъл, за съжаление ще можем да ви предложим само стандартната цена съгласно ценовата ни листа към настоящият момент. Запазваме правото си да откажем продажба на резервна част на цена от промоционална оферта с изтекъл срок. Въпреки промоционалните ни предложения, всички резервни части са с отлично качество и не се различават от останалите ни наличности. Придружени са с документ за гаранция, валидна съгласно предписанията на завода производител. За ваше спокойствие ви препоръчваме да използвате компетентни сервизи, преди да бъде извършен монтаж на закупените резервни части. ПМП – Партс Машинери Плюс не носи гаранция за повредени резервни части, вследствие на неправилен монтаж.

Предлагаме на вашето внимание резервни части за най-популярните марки като:  JCB, CATERPILLAR, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, VOLVO, LIEBHERR, MANITOU, MASEY FERGUSON, PERKINS, HIDROMEK, BOBCAT, JOHN DEERE и др.

Поискайте електронен каталог с резервни части, за да разгледате възможностите ни. Следете за актуални предложения в раздел Промоция резервни части периодично, за да се възползвате от намаленията.  Купувайте само качествени резервни части от сигурен доставчик, за да спестите евентуални последващи ремонти в следствие на некачествени резервни части.

Показване на 1–15 от 101 резултата