Резервни Части JCB
резервни части JCB

Нашата компания предоставя цялостни услуги на клиентите по отношение на подбора и продажбата на резервни части за JCB машини. Нашият квалифициран търговски екип ще помогне при избора на подходящата част.

Ние продаваме оригинални части от JCB, както и висококачествени алтернативни резервни части JCB.

Нашата гама включва части за поддръжка на машини JCB,за всички компоненти и модели на JCB машини. Резервни части за Двигателите, резервни части за хидравлична система, резервни части за стрелата и шасито, електрически компоненти. Резервни части за скоростна кутия, части за охлаждаща система, части за спирачки, горивна система, пинове и втулки, вериги, редуктори и филтри.

Редовната подмяна на резервни части и консумати поддържат живота на машината над 30 000 мото часа.

Най-популярните части за JCB са всички части, които се износват доста бързо по време на работа на машината. Като в същото време я предпазват от сериозни повреди.
Те включват различни видове тефлонови уплътнения и плъзгачи за удължението на стрелата и стабилизаторите, метални втулки, дистанционери. Комплекти уплътнения за хидравлични цилиндри, уплътнения на хидравличен разпределител, тампони за двигателя, тапони за скоростната кутия и кабината, както и зъби за кофи. Поради факта, че тези части трябва да се сменят доста често, ние предлагаме много атрактивни цени за тях.

Друга група части са компонентите на шасито и кабината на JCB. Можете да замените части като калници, различни видове дръжки за врати и прозорци, вътрешни и външни огледала, фарове, задни и работни светлини. Стъкла за кабини, уплътнения за стъкла, амортисьори за врати и прозорци. Всички тези части могат да бъдат намерени в нашата гама.

ПМП  – доставчик на резервни части JCB вече и в България

Можете да закупите от нас различни видове аксесоари за машини JCB, като бои, нипели, стикери, лубрикатори и аксесоари за багери-товарачи JCB. Метални вериги и гумени вериги за верижни и мини багери с различна ширина. Всички компоненти за веригите, ролки, ленивец, зъбни колела и др. Бързосменник за кофи и хидравлични чукове, предназначени за работа на JCB машини.

Най-скъпата група са резервни части са хидравличните помпи, хидромотори, редуктори, хидравлични разпределители, електромагнитни клапани, хидравлични цилиндри, части за двигател и скоростна кутия. Тъй като закупуването на тези части включва значителни разходи и извършването на тяхната подмяна не е особено просто, ние предлагаме повечето от тях като оригинални части от JCB, въпреки че цените остават конкурентни. Разбира се, за клиентите, които желаят да се възползват от още по-ниски цени, предлагаме висококачествени алтернативни резервни части JCB, които са подкрепени с 12 месеца гаранция.

Масла и Филтри JCB

Ние продаваме масла, течности, смазочни материали и филтри за машини JCB. Това са хидравлични масла HP32 и HP46, хидравлични масла за мостове и освобождаване, моторни масла, трансмисионни масла за скоростни кутии, спирачни течности, радиаторни течности. По отношение на филтрите за JCB машини продаваме въздушни филтри, гориво, хидравлично масло, двигателно масло, филтри за скоростна кутия за всички модели мини багери, багери-товарачи, товарачи, телескопичен товарач, колесни и верижни багери на марката JCB. Мнозинството са оригинални продукти на атрактивни цени. Ние също продаваме сто проценти заместители на тези продукти.
Филтри за багери JCB са задължителни консумативи, които трябват да се подменят на всеки 500 мото часа.

ПМП – с над 20 години опит в продажбата на резервни части JCB

Нашият опит, натрупан през няколко години на интензивна активност на пазара на резервни части за строителни машини и по-специално части за JCB, ни позволява да постигнем много високо качество на обслужване на клиентите. Избраните от нас части са винаги частите, от които клиентът се нуждае.

Свъжете с нас и получете най-добрата оферта за резервни части JCB

Отдел Резервни Части
ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
(+359) 089 302 1828
parts@pmp.bg

Каталог резервни части JCB