Двигатели Perkins с Иновативни Хибридни Двигатели
Двигатели Перкинс

Предлагайки с гордост двигатели Perkins и резервни части, една от най-обширните налични продуктови гами, Perkins демонстрира своя ангажимент за подобряване на живота на клиентите чрез иновативни концепции за двигатели, глобална мрежа за поддръжка на дистрибутори, оригинални части и усъвършенствани възможности.

Perkins предлага водещ в индустрията избор от двигатели и опции от световна класа, така че без значение от индустрията . От автопарка под наем, в които се помещават стотици видове оборудване, до строителни площадки с много  багери и машини, оборудвани с двигатели Перкинс. Производители на резервни части за двигатели Перкинс (OEM) могат да бъдат уверени, че имаме подходящия резервни части за всички двигатели Perkins. Анализите на експерти за резервни части от цял сввят, показва, че OEM производителите се чувстват уверени да работят рамо до рамо с нашия екип от инженери и разработчици, за да създадат оптимално решение за своята машина.

Новият хибриден двигател Перкинс от 0,5 до 18-литров (4–597 кВт / 5–800 к.с.), предлаган в момента, в допълнение към северноамериканския дебют на бъдещите хибридни концепции на Перкинс.

Технология на двигател Перкинс, насочена към бъдещето

С повече от 85 години опит в работата с двигатели, останаха адаптивни във постоянно променящия се свят. Същото важи и днес, тъй като продължаваме да инвестираме значително във възможностите и предимствата на технологиите на хибридните двигатели.

Като работи в тясно сътрудничество през етапите на разработка с OEM производители. Perkins предлага решения – включително хибридни опции – които могат да ускорят изследванията и разработките и да предложат решения, предназначени да отговорят на взискателните нужди и предизвикателства за почти всяка индустрия, спестявайки OEM ценното време и разходи.

На CONEXPO / CON-AGG 2020 Perkins показа три концепции за хибридни технологии като част от постоянния си фокус върху иновациите в енергийната система за OEM производители. Използвайки двигателя Perkins ® Syncro 2.8 литра, всяка от четирите хибридни технологии предлага уникален набор от предимства при 75 кВт / 100 к.с.  Всички от които позволяват изтриването на дизеловата система на отработените течности (DEF). Като част от дисплея, Perkins дебютира изцяло новата си хибридна електрическа концепция от второ поколение, която предлага на OEM производители режим с нулеви емисии, нулев шум, само с електричество.

Perkins е фокусиран върху предоставянето на по-голям избор и увеличаване на стойността на нашите клиенти.

Четирите хибридни концепции, които представяме, са примери за бъдещи технологии, които ще изведат ефективността на машината на следващо ниво “, казва Том Нанкервис, маркетинг мениджър за електрификация. С гамата от хибридни двигатели клиентите могат да изберат да намалят двигателя си и да използват хибридната мощност за върхово натоварване или могат да намалят мощността от дизеловия двигател, избирайки да намалят разхода на гориво до 20 процента.

С повече от 10-годишен опит в разработването на електрически хибридни двигателни системи, Perkins продължава иновациите на двигателните технологии. Това е така, защото клиентите се нуждаят от достъпно и икономически устойчиво решение за жизнения цикъл, което свежда до минимум възприеманите рискове от преминаване към електрическа машина. Независимо дали става въпрос за приспособяване на система за нуждите на OEM или поддържане на ефективността през целия живот на машината, Perkins – и нейната глобална дистрибуторска мрежа – са тук, за да ги подкрепят.

Части за двигатели Perkins на една ръка разстояние

Партс Машинери предоставя на своите клиенти, бърза доставка на части за двигателя Перкин. Безплатни сервизни ръководства за всички двигатели на Perkins. Големи наличности на резервни части за двигатели Перкинс в складовете ни в Европа.

Резервни части за Pekins, на които можете да се доверите

Към момента предимствата на резервните части, които предлагаме са доказан, че помагат да се увеличи живота на вашия двигател. Резервните части могат да поддържат жизнения цикъл и общите разходи за двигателя , а не качествените резервни части могат потенциално да повредят други части на двигателя. Качесвените резервни части за Perkins са изработени така, че да се правят спецификации директно от двигателя!

Собствениците на машини и дилърите на двигатели и резервни части Перкинс, знаят, когато купуват части за Perkins, че ние не правим компромис с качеството. Всички резервни части за двигатели Перкинс са с 12-месечна гаранция, с която получавате спокойствие.