Верижни Багери JCB
верижни багери JCB

ПМП –  Доставчик на Резервни части за верижни багери JCB

Партс Машинери Плюс или на кратко ПМП, предлага много широка гама резервни части за верижни багери JCB за моделите:
 • Мини багери JCB
 • Компактни багери JCB
 • Верижни багери JCB
 • Колесни багери JCB
ПМП – предлагат разнообразни части за верижни багери JCB, които да ви помогнат да използвате пълноценно вашето оборудване за много години напред, независимо дали се нуждаете от оборудване като, кофа или бързосменни, части за ходовата част или хидравлика, нашият екип от опитни специалисти, които ще ви помогнат с установяването на проблемната резервна част, след което ще ви предоставят отлична цена и експресна доставка до ваш адрес.

Мини Багери JCB

Мини багерите JCB се предлагат в различни размери, от микро багери до по-големи модели до 3 тона. По-малките микро багери JCB всъщност се използват за малки и тесни строителни обекти. Микро багерите дори могат да преминат през врати, тесни пространстрва, дори се побират в асансьори, като в същото време, този вид багерчета са и много здрави и работливи машини. Микробагерите на JCB са изненадващо мощни поради своите размери и поради компактните си размери са в състояние да достигнат трудни за достигане до райони на строителни площадки, които биха били недостъпни за по-големи багери. Фактът, че JCB микро багерите могат да се поберат в стандартни 2-метрови  врати, означава, че можете лесно да ги закарате с ремаркето на вашия лек автомобил, като вкарате машина дори ако основите са изправени и стените са поставени в сградта, както и лесно да предвижите на различни етажи. Това ниво на гъвкавост е огромно предимство при изграждането на високи блокове, където трябва да прехвърляте тежки материали или да се разрушават бетонни стени.

Компактни багери JCB

Компактните багери JCB се предлагат и в гама от мини и миди размери от 3 до 8 тона. Този вид багери са с по-големи удобства за оператора, повече контрол и цялостна производителност. Компактната им гама от багери, предлага машина, която е идеална за много различни обекти, цели и изисквания. Гамата от компактни багери JCB разполага с машини, които не излизат от от ширината на веригите (Zero Tailswing)  и са с много компактни за работа до стени и други пространства за които друг вид машина, трудно би се справила или поне, не толкова бързо. В допълнение, компактната гама от багери JCB предлага не само затворена контролна зона (Zero Tailswing), но и отлична видимост, която е важна за всеки оператор. Всички компактни багери разполагат с пълното оборудване, като гребло, хидравлична линия за чук или друг прикачен инвентар, бързосменник, климатик, както и много размери кофи, които могат да се монтират в зависимост от работата за която ще използвате машината.

Верижни багери JCB

Ако се нуждаете от голям багер за строителни обекти или изкопи, тогава гамата от верижни багери JCB е идеална за вас. Гамата включва над 15 модела, вариращи по размер и спецификации, предлагащи неща като множество режими на работа, което оптимизира ефективността и моделите на JCB оборудване, които автоматично превключват между икономия и максимална мощност, когато ви е необходима, за да спестите икономия на гориво. Гамата от верижни багери JCB разполага с висококачествени японски хидравлични компоненти и двигатели, а техните кабини са предизвикателство за всеки оператор, които предлагат комфорт и намалени нива на шум и отлична климатизиция. Плюс това, най-новата гама от багери JCB разполага с филтрираща система Plexus за по-чисто масло, което означава, че няма да се налага да сменяте маслото и филтрите си толкова често, като по този начин ще спестите пари.

Колесни багери JCB

За тези среди, в които е подходящо само колесното оборудване, JCB разполага с редица колесни багери, предлагащи удобни кабини за операторите и по-икономични двигатели, за да спестят пари на собствениците. Използвайки доказани компоненти, колесните багери JCB произвеждат по-висока производителност, надеждност и икономичност в сравнение с предишните модели. Те поставят двигатели Isuzu, които са създадени да осигурят висока икономичност и обслужване и висока производителност. Всеки от тези багери JCB е проектиран да изпълни конкретна задача, като същевременно всички са надеждни, здрави и икономически ефективни.

Резервни части и консумативи за багери JCB

Обадете ни се или ни изпратете имейл, вашите запитвания за части за багер JCB. Както при всяка част от техниката е важно да замените, която и да е резервна част с качествена и на добра цена. ,Ние в Партс Машинери Плюс разполагаме с огромен избор от резервни части за багери JCB, както и допълнително оборудване и консумативи. ПМП – предлага резервни части, като за JCB, така и за други марки като CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, YANMAR,HIDROMEK и други марки машини. Предлагаме двигателите DEUZT, PERKINS, CUMMINS, ISUZU, както и резервни части за тях. Повечето от нашите резервни части са произведени във Великобритания, Белгия, Испания и Италия, с най-високо качество, с цел  да осигурим дълготрайни и ефективни продукти. Някои от резервните части, които предлагаме, за багери JCB, са изброени по-долу:
 • Кофи за багери за JCB
 • Палетни Вилици за JCB
 • Хидравлични Чукове
 • Части за хидравлика за JCB
 • Части за кабина за JCB
 • Части за двигатели JCB
 • Части за ходовата част за JCB
 • Гумени вериги за JCB
 • Датчици за JCB
 • Клапани за JCB
 • Части за скоростна кутия JCB
Може да намерите всички видове резервни части за JCB машини в нашите складове на отлични цени. Всички резервни части, предлагани от Партс Машинери Плюс, са сервифицирани с пълна гарнация от производителя.

Запитване за части за багер JCB

Ако имате въпроси или въпроси, свързани с частите за багер JCB, не се колебайте да се обадите на нашия полезен екип за продажби.
Отдел Резервни Части ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София (+359) 089 302 1828 parts@pmp.bg
Отдел Употребявани Машини ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София (+359) 089 302 1828 machine@pmp.bg