Резервни Части за Катерпилар
Резервни Части за Катерпилар

ПМП – Доставчик на резервни части за Катерпилар

Партс Машинери Плюс предлага над 300 000 резервни части за Катерпилар машини на най-добрите цени. Всички клиенти на ПМП  знаят, че сме сигурен и надежден партньор за доставката на резервни части за строителните машини CAT.

ПМП – разолага с нов склад в България и сме готови да помогнем и доставим резервни части на всеки клиент, който разполага с строителни машини Катерпилар.
Ние предлагаме резервни части директно от произовидителите на вериги, двигатели, редуктори, стъкла за кабини, хидравлични помпи и всички компоненти във всички модели на Катерпилар машини.

Големи наличностни в складовете на ПМП

ПМП –  е световен доставчик на резервни части за Катерпилар. Разполагаме в нашите складове в Европа с над 300 000 вида резервни части. Ежедневно обновяваме и прецезираме частите за новите модели машини. Всеки наш скла за резервни части е насочен в различни сегменти за наличности. Централния ни склад в Белгия е основния HUB в който се разпределят всички резервни части за Европа. В Италия, складовете ни са запасени с части за ходовата част на Катерпилар, вериги, ролки, ленивци, звездочки, гумени вериги и други компоненти за шасито на багерите CAT.

Логистика и доставки на резервни части за Катерпилар

Ние от ПМП отлично знаем, колко е важно бързата доставка и наличността на резервните части за всички строителни машини. Знаем, че всяка една минута престой на строителна машина е сериозна загуба, както и финансова, така и за срока на изпълнение. Нашата компания разполага с много складове в Европа, което ни прави, много гъвкави със сроковете на доставки, както и големите наличности с които разполагаме е гаранция за бърза и навременна доставка за вашия багер Катерпилар. В случай, че не разполагаме с наличност на резервна част която ви е необходима, ние осигуряваме експресни доставки за 24 часа от нашите складове в Европа. Всяка седмица нашите камиони доставят резервни части до наш склад в София, като по-този начин осигуряваме регулярни доставки на всеки 7 дни.

Винаги сме на Ваше разположение

Нашият екип е готов да ви съдейства в случай, че имате нужда от информация и ако търсите универсален Доставчик на Резервни Части.

Ако търсите Доставчик на Резервни Части за строителни, аграрни машини, складова техника или камиони, то се свържете с отдел „Резервни части“. Можете да го направите по телефон или чрез електронна поща. За най-качествено обслужване е добре, при осъществяването на първоначален контакт с нас да разполагате със сериен номер (шаси) на машината. Само по този начин ще получите точна оферта и ще предложим правилните резервни части.

Ако търсите употребявана строителна, аграрна техника, складова техника или камион, то се свържете с колегите ни от отдел „Употребявани машини“. Ще получите най-добрата оферта в най-кратък срок.

Ако искате да проверите къде се намира поръчката ви, то направете връзка с отдел „Логистика и Доставки“. Всяка заявка има уникален клиентски номер, с който следим за местонахождението й.

Отдел Резервни Части

ул. „Околовръстен път“ 454Б, 1532 София
(+359) 089 302 1828
parts@pmp.bg